Fél éve esett a koronvírus-fertőzésen Várkonyi Andrea, de még mindig nem tért vissza rendesen a szaglása. A műsorvezető a Mokkában beszélt a betegségéről, amely egy hónapig tartott nála. 

Fél éve esett át a koronvírus okozta betegségen Várkonyi Andrea. A műsorvezető kórházba nem került, de ahogy a Mokkában elmondta, nagyon rosszul érezte magát. A betegség egy hónapig tartott nála és a szaglása még mindig nem tért vissza rendesen.

Meglepődött, hogy elkapta a vírust

Várkonyi Andrea azt is elárulta a műsorban, hogy neki típikus arcüreggyulladásos tünetei voltak, ezért elsőre nem is tűnt fel neki, hogy koronavírusos.

Gyanús lett, hogy nem javul az állapotom és nagyon rossz a közérzetem– mondta el a műsorvezető, akin végül elvégeztek egy PCR-tesztet, ami igazolta a betegséget.

Várkonyi Andrea meglepődött azon, hogy elkapta a vírust, egyrészt mert a környzetében nem tudott betegről, másrészt mert nagyon elővigyázatos volt.

Az orvosi végzettséggel rendelkező műsorvezetőt az oltásról is kérdezték. Mint mondta, a jelen helyzetben nem is kellene senkinek azon elgondolkodnia, hogy egyáltalán felveszi-e az oltást.