Százmilliókkal tartozik Fekete Dávid, az egykori megasztárosnak több rendőrségi ügye is van

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Nemcsak önmagát, de a családját, a gyerekeit is nagyon nehéz helyzetbe hozta Fekete Dávid. Az énekes maga ismerte el, hogy százmilliókkal tartozik, ám állítása szerint tartozásainak oka, hogy rossz üzleti döntéseket hozott.
Vágólapra másolva!

"Sajnálom, hogy elrontottam az anyagi részét... (...) Apának, ahogy említettem, rengeteg ügye van és rengeteg fronton harcol, jogos és nem jogos dolgokban, ezért ha nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektetett be... Akkor apa komoly problémákba kerülhet" –- írta ki az ikreinek címzett üzenetben a Facebook-oldalára Fekete Dávid, aki egy megdöbbentő kijelentéssel folytatta.

és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani" - írta a posztjában vélhetően a súlyos jogi következményekre utalva.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A Blikk birtokába jutott egy olyan e-mail, amelyet az egyik nyugat-magyarországi autókereskedés írt a többinek, felhíva a figyelmüket arra: "egy győri, becsődölt használtautó-kereskedő, médiában is feltűnő személyiség az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít illetve megkárosított".

Pont ebből a megfontolásból írom ezt a levelet az autókereskedőknek, akik még csak most kezdtek el vele dolgozni, vagy tervezik, ezzel a »rendkívül tehetséges« emberrel az együttműködést" - áll a laphoz eljuttatott levélben. Az informátor szerint ugyan igaz, hogy vannak feljelentések, de sokan még nem léptek, azt remélik, az adósságot lassan, ha nem is teljesen, de törleszti majd az egykori megasztáros.