Életveszélyes fenyegetéseket kaptak, Gáspár Győzőék félnek Evelin exétől.

Gáspár Evelin és barátja januárban szakítottak, de a helyzet annyira elmérgesedett, hogy múlt héten a férfi a korábban Evelinről készített intim fotókat osztott meg közösségi oldalán, majd veszekedés alakult ki a két család között. Ez odáig fajult, hogy Gáspárék feljelentést tettek a férfi, majd az apja ellen is, aki életveszélyesen megfenyegette őket. A lányom egy hete össze van törve, nagyon maga alatt van. Aggódunk érte, de támogatjuk mindenben. Az biztos, hogy nem hagyjuk magunkat, és megtettük a szükséges jogi lépéseket. Majd meglátjuk, hogyan dönt a hatóság a távoltartási végzés ügyében" - mondta a Blikknek Gáspár Győző.

Evelin volt párja, Boldizsár korábban elmondta, hogy nincs jó lelkiállapotban, pszichiáter segítségét veszi majd igénybe, így nem meglepő, hogy Gáspárék tartanak attól, hogy a szomszéd településen élő család nem hagyja annyiban a dolgot.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

"Korábban ügyfelem a rendőrségen tett feljelentést, és akkor kért távoltartási végzést is a férfi és édesapja ellen. Ezt szóban elutasították, mert nem látták indokoltnak, így most írásban kérvényezzük. Tapasztalatom szerint addig nem lép a hatóság, amíg nem történik fizikai bántalmazás vagy tettlegesség, viszont ez a végzés pont ezt hivatott megelőzni. Elsődlegesen a férfi édesapja ellen kérvényezzük a távoltartást, ugyanis a telefonban életveszélyesen megfenyegette a családtagokat. A nyomozás jelenleg is tart, rengeteg adatot kell beszerezni, de reméljük, helyt adnak a kérelemnek" - árulta el a Gáspár család jogi képviselője, dr. Erdei Zoltán.