Hazaengedték a kórházból a koronavírusos Gáspár Zsoltit

Ázsia Expressz 2. Gáspár Zsolt
Vágólapra másolva!
Fájdalmai voltak, magas volt a láza, mozdulni sem tudott és alig kapott levegőt Gáspár Zsolti, miután múlt pénteken elkapta a koronavírust. Kórházba került, ahol kiderült, hogy kezdődő tüdőgyulladása van, ezért befektették az intenzív osztályra, majd oxigénre kötötték.
Vágólapra másolva!

A balassagyarmati kórház intenzív osztályán kezelték koronavírus-fertőzéssel Gáspár Zsoltit. A Borsnak korábban azt mesélte, hogy péntek reggel lett rosszul: iszonyatos fájdalmai voltak, magas lázra ébredt, levegőt is alig kapott. Eleinte otthon próbált meg lábadozni és kezelni magát, de az apja unszolására végül bement a kórházba. Ekkor derült ki, hogy elkapta a fertőzést.

"Azt mondták a dokik, hogy ha csak két nappal korábban kaptam volna meg a vakcinát, megúsztam volna ezt a nyavalyát, ami most szó szerint ledöntött a lábamról. Ez pech!

- mondta a lapnak még akkor, amikor a kórházban kezelték. Gáspár Zsolti ugyanis néhány nappal a rosszulléte előtt kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, de mint ő is hangsúlyozta,

nem a vakcinától lett beteg.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Orvosai szerint, ha csak két nappal korábban kapta volna meg a vakcinát, megúszta volna a betegséget. A Bors szerint Gáspár Zsolti szervezete jól reagált a kezelésre, ezért 24 óra után már haza is engedték.

Persze még vannak gondok: néha hőemelkedésem lesz, és a csontjaim is fájnak, de már egész jó ahhoz képest... "– mesélte az után, hogy kiengedték a kórházból.