57 évesen ötödszörre is megnősült nemrég Nicolas Cage, ezúttal pedig egy olyan nőt vett el, aki nemcsak nála fiatalabb 31 évvel, de még a fiánál is négy évvel később született. A sztárvilágban nem ritkák a hasonló párok, például Bruce Willisnek, Harrison Fordnak, Michael Douglasnek vagy Richard Gere-nek is jóval fiatalabb felesége van, egy legendás rockzenész pedig 46 évvel idősebb a mostani barátnőjénél. Bemutatunk néhány ismert szerelmespárt, akiknél legalább 20 év a korkülönbség.

Zach Braff (45) és Florence Pugh (25) – 20 év

Forrás: AFP

Pont nemrég röppent fel a pletyka, hogy a Dokik egykori főszereplője titokban elvette a barátnőjét, a Kisasszonyok-ért Oscar-díjra jelölt Pugh-t, egy friss lesifotón ugyanis úgy látszik, hogy a színész egy gyűrűt visel a bal kezén, ahol a házastársi gyűrűnek lenne a helye. Nem lenne egyébként meglepő, ha az esküvőjüket a nyilvánosság kizárásával tartották volna meg, hisz a nagy korkülönbség miatt már korábban is sokan támadták a kapcsolatukat.

Harrison Ford (78) és Calista Flockheart (56) – 22 év

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

„Nem téma a kapcsolatunkban a korkülönbség, különben is nagyon sokszor elfelejtem, hogy sokkal idősebb nálam. Szeretem, ahogy kinéz reggel, amikor felkel. Nem jóképű, inkább aranyos. Mint egy kisfiú" – mondta a kapcsolatuk elején az Ally McBeal-ből ismert Flockheart, és úgy tűnik, azóta sem adódott náluk különösebb probléma. 2010-ben házasodtak össze, de már 2002 óta együtt vannak – vagyis majdnem annyi ideje, mint ahány év van közöttük.

Bruce Willis (65) és Emma Heming (42) – 23 év

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Willis 1987 és 2000 között még a nála csak 7 évvel fiatalabb Demi Moore férje volt, 2009-ben azonban elvette Heminget – akivel azóta két lányuk is született, így az akciósztárnak összesen már öt lánya van. A két család egyébként igen jóban van egymással: a tavalyi karantén idejére Willis például Moore-éknál ragadt Idahóban, majd, amikor már lehetett, Heming és a kisebb lányok is csatlakoztak hozzájuk, a nő 42. születésnapját már együtt ünnepelték.

Michael Douglas (76) és Catherine Zeta-Jones (51) – 25 év

Forrás: Getty Images/Matt Winkelmeyer

A kétszeres Oscar-díjas színész és a szintén Oscar-díjas színésznő 1996-ban egy filmfesztiválon találkoztak először, Zeta-Jones azonban akkor még kikosarazta Douglast. A nagy nőcsábász hírében álló férfi állítólag másfél óra után már közölte is, hogy ő lesz a gyerekei apja, a nőnek azonban nem jött be ez a fajta rámenősség. Douglasnek végül kilenc hónapjába telt, mire meghódította élete szerelmét: 2000-ben már össze is házasodtak, azóta pedig tényleg született két gyerekük.

Lapozzon, a legnagyobb korkülönbségek még hátravannak!