Bírálta Harry herceget és Meghan Markle-t, halálos fenyegetéseket kapott

film Horizontal
British journalist and television personality Piers Morgan poses for a photograph as he arrives for the European premiere of Eddie The Eagle in London on March 17, 2016. / AFP PHOTO / LEON NEAL
Vágólapra másolva!
Halálos fenyegetéseket is kapott Piers Morgan brit műsorvezető, miután az interjújukkal kapcsolatban bírálta Harry herceget és Meghan Markle-t.
Vágólapra másolva!

Piers Morgan végleg otthagyta népszerű reggeli műsorát, a Good Morning Britain-t, miután egy vita közepén kiviharzott a stúdióból, a brit médiahatósághoz pedig 41 ezer panasz érkezett a kijelentései miatt.

Piers Morgan Forrás: AFP/Leon Neal

A műsorvezető Harry herceg és Meghan Markle interjúját bírálta, amelyet a hercegi pár Oprah Winfrey-nek adott, és amelyben arról beszéltek, hogy miért hagyták ott a királyi családot. Morgan az egész interjút ízléstelennek tartotta, szerinte Harryék csak lejáratták a monarchiát, egyben II. Erzsébet királynő életművét – ráadásul nagyon rosszul is időzítettek, hisz a 99 éves Fülöp herceg épp kórházban fekszik, egy ország aggódik érte.

Morgan külön bírálta Meghan Markle-t, kételkedett benne, hogy a hercegnének valaha is öngyilkos gondolatai lettek volna, sőt azt mondta, azt se hinné el a szájából, ha csak az időjárás-jelentést olvasná fel.

Harry herceg és Meghan Markle a híres interjú alatt Forrás: MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese

A műsorvezető fia, Spencer Morgan most a Twitteren számolt be arról, hogy az apjának nemcsak az állásába került a kirohanása, de halálos fenyegetéseket is kapott, főleg fiataloktól. Mint írta, a legagresszívabb üzeneteket olyan tinilányok küldték neki, akik a One Directiont és hasonlókat emlegetnek már a bemutatkozásukban is – szerinte nagy szükségük lenne valamilyen segítségre.