Bocsánatért esedezik a kétségbeesett, 100 milliókkal tartozó Fekete Dávid

Fekete Dávid
Fekete Dávidot közel százmilliós csalással, sikkasztással gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Nehéz időszakot él az egykori megasztáros: miután bejelentette, hogy a feleségével külön utakon folytatják, az is kiderült, hogy súlyos százmilliókkal tartozik az ügyfeleinek.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid az elmúlt napokban elvonult a nyilvánosság elől, de most egy hosszabb írással jelentkezett a közösségi oldalán, melyben bocsánator kér.

"Már csak egy valakinek tartozom egy vallomással és egy kéréssel! És az a valaki, Te vagy Uram! Gyermekkorom óta megadtál nekem mindent, amit csak kértem Tőled! Te voltál a barátom, a segítőm, a támogatóm, és a belső hangom is egyben. Nem ismertem a szívemben nagyobb csodát nálad. Ott voltál, amikor megszülettem, amikor valami bántott, amikor valami nem sikerült, amikor valamire szükségem volt.

Az első robogómért, az első baratnőmért és hosszú évekig, minden este, csak kértem és kértem tőled, alázattal és gyermeteg szeretettel, hogy pl. hadd juthassak el a Megasztár színpadára és onnan, mind addig, amíg Te megengeded" - kezdte a bejegyzést.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Bejegyzésében hosszan ír arról, hogy milyen sokat imádkozott az életében, és hogy a szerelemtől, családtól, utazásoktól kezdve, mindent megkapott. "Uram, mára már csak egy kéréssel szeretnék hozzád fordulni: A kérés nem lenne más, csak, hogy kérlek, bocsáss meg mind azért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam és mind azt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam, és amivel szégyent hoztam rád. Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg Nekem! Köszömöm a kegyelmed és a jóságod! Jézus Nevében Ámen!"