Magyar sztárok, akik megmutatták a testüket szülés után

Mádai Vivien
Molnár-Szilágyi Szilvia
Kollányi Zsuzsi
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Egyre több magyar sztár gondolja úgy, hogy a megszerkesztett, tökéletes képek mellett vállalják azt is, ha a terhesség, illetve a szülés után nem nyerik vissza rögtön a korábbi formájukat. Hiszen ez így normális, mert az újszülött és maga az anyaság a legfontosabb. Tóth Gabi 90 kilóval ment szülni, de nagyon gyorsan lefogyott a kislánya érkezése után, Kollányi Zsuzsi pedig maga is meglepődöttt azon, hogy 12 nappal a harmadik babája születése után milyen állapotban volt a hasa. Caramel felesége, Kulcsár Edina és Horváth Gréta is őszintén meséltek arról, hogy fogadták el magukat az anyává válás után, és miért érzik ennyire jól magukat a bőrükben.
Vágólapra másolva!

Mádai Vivien

A TV2 műsorvezetője az elsők között volt, akik képeken mutatták meg, hogy mennyire átalakult a testük a terhesség és a szülés után. 2015-ben a blogjában őszintén írt arról, hogy teste megváltozott. "Amikor szülés után hazajöttem, kisebb gondom is nagyobb volt, minthogy azzal foglalkozzak, hogy nézek ki. Etettem, altattam pelenkáztam, és húztam a strigulákat a falon, hogy mikor lesz már vége a gyermekágyi időszaknak. (..) Olvadtak a kilók viszonylag gyorsan, jött is egy két cikk, hogy Mádai lefogyott megint, csak éppen a ruhám alá nem láttak. Valóban elkezdtem fogyni, csak azt nem vettem számításba, hogy ennek a rohamos súlycsökkenésnek nagy böjtje lesz.

Vannak olyan anyukák, akik kockahassal és csillogó frizurával jönnek ki a szülőszobából, hogy megmutassák ország világnak, hogy bizony így is lehet. És biztosan lehet úgy is, bár nem tudom milyen áldozatok árán..." - írta akkor.

Forrás: Gácsi Georgina

"Amikor elmegyek fürdeni este, látom a testemen a kis nyomokat, amik mind arra emlékeztetnek, hogy világra hoztam egy szuszogó gombócot a másik szobában. Ilyenkor minden titkos pecsétet imádok magamon, mert tudom, hogy ezek mind mind bizonyítékok. A küzdelem jele. (...) Van egy kis narancsbőröm, pár striám, frissen leszedett anyajegy hegem, és rétes pocakom. Szóval Mádai Vivien vagyok, 25 éves anyuka és így nézek ki fél évvel a szülés után" - áll a fotói mellett.

Molnár-Szilágyi Szilvia

Caramel és Molnár-Szilágyi Szilvia kislánya 2014-ben született, az influenszerként tevékenykedő anya pedig nagyon gyorsan visszanyerte az alakját, remek formában van minden egyes fotóján. Ennek ellenére ő is fontosnak tartotta megmutatni, hogy nem mindene tökéletes, a napokban közelről mutatta meg a bőrét néhány képen az Instagramján - az album képei közt a kis, fehér nyíllal lehet lapozni.

"Minden nyáron storyztam nektek eddig azokról a bizonyos csíkokról, amikből jutott nekem is bőven. Most jöhetne a szokásos klisé szöveg, szeressétek magatokat lányok.

Valamiért változást érzek a levegőben! Itt az ideje, hogy végre elfogadjuk magunkat, és nagyon fontosnak tartom, hogy másokat is! A Social Media rengeteg pozitívat adott eddig, de okozott megannyi szorongást is. Néha muszáj fejbe kólintanom magam, hogy amit itt látok az nem mindig a valóság! Pedig lehetne az! Retus nélkül, negatív érzések nélkül. Önmagunkat vállalva, egymást erősítve!" - üzente 126 ezer követőjének nőnapon.

Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő az ikrei születése után 2020 őszén egy kisfiúnak adott életet. Bogdán érkezése után 12 nappal már le is fotózta a hasát, és kitette az oldalára. "Elnézést kérek a fotóért, de esküszöm, nem tudom eldönteni, hogy a női test-e ilyen zseniális vagy a leszorítós bugyi, esetleg mindkettő...?! Szerintem valami csodálatos, hogy 12 nappal egy 4 kilós baba születése utàn ez így tud kinézni" - írta oldalán.

"Persze, alul még kerek a poci, meg nem feszesek a szövetek, de akkor is. Felül meg oldalt már látszik, hogy valaha izmos is volt a hasfalam. Óriási! Azt biztosan tudom, hogy a császár után ez baromira nem így nézett ki. Pedig sokkal edzettebb voltam előtte, mint azóta. Még az uram is megjegyezte (pedig nem ilyen arc), hogy milyen lapos már a hasam" - írta boldogan a harmadik baba után.

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita nem érzi magát a legjobb formában a szülés után, erről egy őszinte bejegyzésben mesélt néhány hete az Instagramján. Egy képet is mutatott a meztelen hátáról, amit itt lehet megnézni, és a teljes bejegyzés is az oldalán található.

"Na, de mit is vártam 6 év hormonkezelések, terhesség, plusz kilók és szoptatás után! Ez van, majd lesz jobb is... Hogy nehezen viselem-e? Nagyon! Nem csak szó szerint, hanem lelkileg is!" - írta, és arról is mesélt, hogy ennek ellenére nem kérdés, hogy kisfiáért újra végigjárná-e ezt a nehéz utat.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!