Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő két kicsi édesanyja: kislánya 2020 áprilisában, fia pedig 2018 őszén született. A babák mellett is igyekszik nagyon odafigyelni magára, most kezdett edzeni és életmódot váltani, de korábban ő is megmutatta, hogy milyen átalakuláson ment keresztül.

"Lehet, hogy sokak most azt mondják magukban, hogy jézus, minek kell ezt a csúnyaságot mutogatni, de én fontosnak tartom, hogy a közösségi oldalakon ne csak azt mutassuk meg magunkon, ami tökéletes, hanem azt is, ami nem az. Igazából az volt a fordulópont nálam, amikor odamentem a férjemhez, Csutihoz, boci szemekkel ránéztem, és azt mondtam neki, hogy 'Nézd, milyen csúnya lett a hasam!', majd felhúztam a pólóm. Minden gondolkodás nélkül, óriási mosollyal rám nézett, és azt mondta, hogy 'DE MENŐ'!Hát, elhittem neki, és azóta én is ilyen szemmel nézem a hasamat a tükörben, de nem is igazán érdekel. Sokat köszönhetek ennek a menő hasnak. A két tündéri gyermekemet"  - írta 600 ezres rajongótáborának.

Horváth Gréta

A TV2 sztárja tavaly áprilisban mutatta meg magát a rajongóknak, és őszintén mesélt arról, hogy mennyit változott a teste a kisfia születése óta.  "Ezt most azért teszem fel, hogy tudjátok, az, amit sokszor láttok itt-ott nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Kevés az igazi tartalom. Tudom, hogy hány édesanya, kamasz lány, visel striákat. Nekem nagyon, nagyon nehéz volt elfogadni. Nem, nem vagyok vele 100%-osan kibékülve, hazudnék ha igen. ELFOGADTAM! Mást nem tudok tenni. ELFOGADTAM magamat" - írta.

A bejegyzésében aztán hosszan írt arról, hogy megtanulta elfogadni magát, és felvállalni az érzéseit, véleményét. Arra bátorítja 185 ezer követőjét, hogy mindenki csinálja azt, amiben jó, amihez ért, és senki ne hagyja, hogy eltérítsék arról az útról, amit a magáénak érez.

Tóth Gabi

Az énekesnő egy élő videóban húzta fel a pólóját, és mutatta meg a hasát nem sokkal kislánya érkezése után, de a blogján is téma volt, hogy barátkozott meg a szülés utáni testével. "Ott álltam a tükörképem előtt, nézegettem magam és arra jutottam, hogy tulajdonképpen szeretem, amit látok. Ezzel magamat is megleptem, mert szülés előtt szinte soha nem voltam elégedett a testemmel. Mindig volt valami bajom magammal, pedig hát a mostani látványhoz képest gondolhatjátok, hogy ég és föld volt. Azóta lettek striák, narancsbőr, lóg is itt-ott, de én tényleg szeretem ezt a megviselt testet" - vallotta be.

"Persze hazugság lenne azt állítani, hogy ez mindig így van, mert hullámokban tör rám a méla undor, a zokogógörcs és azután – mint éppen most – az elégedettség. Fura, mi? Tényleg az van, hogy vannak napok, hetek, amikor belenézek a tükörbe és ordítva sírok. Ilyenkor teljesen reménytelennek látom, hogy ebből még valaha lesz olyan alak, amit megálmodtam magamnak. Jó, egy szavam nem lehet, mert közel 90 kg voltam, amikor szültem és fél év alatt 59 kg-ra fogytam. Ennek nagy része a szoptatással ment le, illetve a karantén alatt is fogytam egy csomót" - árulta el.