Gáspár Zsolt beismerte, hogy ő gyújtotta fel a nádast Győzikéék háza mellett

Gáspár Zsolt a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Gáspár Zsolt nem tagadja, ő gyújtotta fel testvére háza mögött a nádast. Tettét azzal indokolta, hogy az allergiát okozó növényeket akarta elpusztítani, ami komoly egészségügyi problémát jelentett a gyerekeinek.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győzőék a kertjük mögött óriási tűzre lettek figyelmesek, a lángok pedig már a közel 3 méteres kerítés fölé értek. Azonnal hívták a tűzoltókat, Gáspár Bea pedig a házuk kamerájának köszönhetően megpróbált utánajárni, ki gyújthatta fel a nádast. Kiderült, a napokban még a koronavírussal küszködő sógora, Gáspár Zsolti volt, aki most beismerte tettét.

Forrás: TV2

"Ez biztonságos volt, nem gyújtom magamra a lakást. Igen, én vagyok újságpapírral a kezemben a kamerán, miért tagadnám le? Az ikergyerekeim nagyon köhögnek a nádtól, és felénk fújja a szél. Tisztasági gyújtást csináltam, erre már ők mindjárt mentek kamerával" - idézte Gáspár Zsoltit a Bors.

NEM VAGYOK ÉN BŰZÖZŐ, HOGY SZÓLNOM KELLENE MINDENKINEK. A SAJÁT TULAJDONUNK AZ A NÁDAS.

Beának semmi baja nem lett, csak körbehaknizik most mindent. Vittem magammal egy kis újságot, hogy tudjam szórakoztatni magam. Olvasgattam közben. Fiúk, a bolhából csináltak elefántot" - tette hozzá.