A hétvégén több helyen megjelent, hogy Jennifer Lopez és a vőlegénye, Alex Rodriguez szakítottak, ők azonban cáfolták ezt – bár azt elismerték, hogy vannak gondjaik.

Több amerikai lap írt Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakításáról, a sztárok párkapcsolatait számon tartó Whosdatedwho.com oldalon pedig jelenleg, a cikk írásakor is egyedülállóként szerepelnek mindketten. De vajon mi ebből az igazság?

Jennifer Lopez a Whosdatedwho.com oldalán, a zöld csíkkal egyedülállónak jelölveForrás: Whosdatedwho.com

Rodriguez a hétvégén határozottan állította pár fotósnak, hogy "nem szingli", és a legutóbbi Instagram-sztorija tanúsága szerint el is utazott a Dominikai Köztársaságba, ahol Lopez jelenleg dolgozik.

A pár ezzel együtt kiadott egy közös nyilatkozatot, miszerint dolgoznak a problémáikon, rendbe akarják hozni a kapcsolatukat. A People-nek egy hozzájuk közeli forrás is nyilatkozott, szerinte Lopezéknél csakugyan szóba került a szakítás, de nem jutottak el odáig.

Jennifer Lopez és Alex RodriguezForrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Felröppent a pletyka arról is, hogy Rodriguez megcsalta Lopezt a Southern Charm egyik szereplőjével, Madison LeCroyjal, de a People-nek mesélő barátjuk szerint nem emiatt élnek át nehéz időszakot.