Egy tévésztárt gyanúsítottak, karrierje tönkrement - most megtalálták az igazi gyilkost

Horizontal
British entertainer Michael Barrymore arrives at Ealing Magistrates court in London on December 7, 2011. Barrymore attended court charged with possession of cocaine and being drunk and disorderly following an early-morning car collision on November 22. AFP PHOTO / FACUNDO ARRIZABALAGA / AFP PHOTO / FACUNDO ARRIZABALAGA
Vágólapra másolva!
Letartóztattak az angliai Cheshire-ben egy 50 éves férfit, a gyanú szerint ő okozta a halálát Stuart Lubbocknak, akit a népszerű tévés műsorvezető, Michael Barrymore medencéjében találtak meg 2001-ben. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség egy tavaly bemutatott dokumentumfilm, a Barrymore: The Body in the Pool, illetve az annak kapcsán kapott új információk miatt újra elővette a 2001-ben meghalt Stuart Lubbock ügyét, egy 50 éves férfit le is tartóztattak.

A nyomozást vezető Lucy Morris azt mondta, újra kikérdezik azokat is, akik még ott voltak a Lubbock halálával végződő partin, szerinte valakinek vagy valakiknek biztosan tudnia kell, hogy mi történt pontosan.

Michael Barrymore 2011-ben, bírósági tárgyalásra menet Forrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

Lubbockra az akkortájt igen népszerű tévés műsorvezető, Michael Barrymore medencéjében találtak rá eszméletlenül egy parti után, a kórházba szállítás után meghalt. A vérében nagy mennyiségű alkoholt és drogot találtak, és a jelek szerint meg is erőszakolták.

Annak idején természetesen Barrymore is a gyanúsítottak listájára került, hivatalosan csak 2016-ban tisztázta a rendőrség – a karrierje azonban addigra már régen derékba tört, csatornájától, az ITV-től egyből kirúgták Lubbock halála után.