Letartóztattak az angliai Cheshire-ben egy 50 éves férfit, a gyanú szerint ő okozta a halálát Stuart Lubbocknak, akit a népszerű tévés műsorvezető, Michael Barrymore medencéjében találtak meg 2001-ben. 

A rendőrség egy tavaly bemutatott dokumentumfilm, a Barrymore: The Body in the Pool, illetve az annak kapcsán kapott új információk miatt újra elővette a 2001-ben meghalt Stuart Lubbock ügyét, egy 50 éves férfit le is tartóztattak.

A nyomozást vezető Lucy Morris azt mondta, újra kikérdezik azokat is, akik még ott voltak a Lubbock halálával végződő partin, szerinte valakinek vagy valakiknek biztosan tudnia kell, hogy mi történt pontosan.

Michael Barrymore 2011-ben, bírósági tárgyalásra menetForrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

Lubbockra az akkortájt igen népszerű tévés műsorvezető, Michael Barrymore medencéjében találtak rá eszméletlenül egy parti után, a kórházba szállítás után meghalt. A vérében nagy mennyiségű alkoholt és drogot találtak, és a jelek szerint meg is erőszakolták.

Annak idején természetesen Barrymore is a gyanúsítottak listájára került, hivatalosan csak 2016-ban tisztázta a rendőrség – a karrierje azonban addigra már régen derékba tört, csatornájától, az ITV-től egyből kirúgták Lubbock halála után.