Győzike és a felesége, Bea asszony is megszólalt, miután Gáspár Zsolt elismerte, hogy ő gyújtotta fel a szomszédjukban a nádast.

Mint írtuk, Gáspár Zsolt "tisztasági gyújtást" végzett a telkén lévő nádasban, így akart segíteni allergiás gyerekein – a szomszédban lakó testvéréék, vagyis Győzikéék viszont igencsak megijedtek a tűz láttán, Bea asszony már kifejezetten fél a sógorától.

Gáspár Győző és Gáspár BeaForrás: Gáspár Bea, Facebook

"Egyszerűen sajnálom őt, bolond ember, az agyára ment a siker. Arról nem is beszélve, hogy elvileg koronavírusos, mégis maszk nélkül mászkált az utcán" – mondta a Blikknek az eset után Győzike.

"Hát milyen gazda az olyan, aki előadja magát a televízióban, aztán kasza helyett gyufával megy kiirtani a nádast? Teszem hozzá, nem arra a területre ment, ami az ő telkéhez van közelebb, hanem a mienkhez, ezzel veszélyeztetve az otthonunkat, de az övét is, mert ha a miénk lángra kap, akkor Zsolti háza is leég... Egyszerűen már félünk tőle itthon... Nála bárki jobb szomszéd lenne! Állítja, hogy köztünk jó a viszony, de kérdem én, ha ilyen a jó kapcsolat, akkor milyen a rossz? Arra gondolni sem merek" – tette hozzá Bea asszony.

Gáspár Zsolt, még az Ázsia Expressz 2. idejénForrás: TV2/sajtoszoba.tv

A pár nem tett egyébként feljelentést, és a tűzoltóság, illetve a rendőrség sem kezdeményezett vizsgálatot, miután nem találtak a helyszínen bűncselekményre utaló jeleket.