Ömlött a vér az Exatlon versenyzőjének fejéből

Vágólapra másolva!
Móricz Dani már a sokadik vereséget próbálta megmagyarázni, Kocsis Lilkó szerint viszont ő sem tudja, mi a probléma.
Vágólapra másolva!

10-7-re kaptak ki a szerdai adásnapon a Bajnokok, ez alapján úgy tűnhet, nem is volt olyan nagy differencia, de valójában 5-0-ra elhúztak a kékek, onnan pedig lehetett sejteni, hogy megint buknak a pirosak. Lilkó is sírt, ki is ült nézni az óceánt, kozmikus magányban, Dani pedig nemcsak, hogy kikapott a jóval később érkezett Ákostól, de még a fejét is beverte, folyt belőle a vér, íme:

TV2

„Oda kell figyelni, hogy az elejétől mi is ott legyünk a nyeregben. Ma egy kicsit az öltözőben maradtunk" – magyarázta a Bajnokoktól Móricz Dani, és ez kissé meglepő, hogy hivatásos sportolóként 5-0-nál kaptak csak észbe. „Haladunk, lépésről lépésre. Fontos, hogy ilyen erő van bennünk. A végén ki fog jönni" – bizakodott András a sokadik vereség után.

Az adás vége felé Dani magyarázott valamit arról, hogy látja, mi lehet a gond, de Lilkó később megállította, hogy továbbra sincs megfejtés: „Danin azt érzem, hogy nem tudja, mi a probléma." Móricz Dániel jelenleg az egész mezőny legrosszabb statisztikájú férfijátékosa, az adás előtt 127 futama volt, 79 vereséggel, ez pedig ma tovább romlott.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?