Baranyi László néhány héttel ezelőtt került kórházba, ugyanis őt is elérte a koronavírus. Szerencsére a szervezete legyőzte a kórt, már otthon van.

Baranyi László túlvan a koronavírus-fertőzésen. A 93 éves színművész hetekkel ezelőtt került be a dél-pesti kórházba, ahol az orvosok és az ápolók mindent megtettek, hogy meggyógyítsák, miután elkapta a koronavírust. A színművész az életéért küzdött, erről a hot!-nak mesélt.

MTI

"Feküdtem az ágyban a jobb oldalamon, lámpaoltás volt, épp kezdtem szenderegni, majd oldalra néztem, és egy fekete, arc nélküli alak meredt rám, mintha oda is hajolt volna hozzám. Éreztem, hogy értem jött. Magamban birkóztam vele, löktem is el a kezemmel, és elzavartam!" - mondta.

"Emlékszem, hétfőn vittek be magas lázzal, rengeteg vért vettek tőlem. Sokat szenvedtem a két hét alatt, lógtak belőlem a zsinórok. Szerencsére csak „kislélegeztetőre" kerültem, ózondús levegőt kaptam és infúziót. Kétoldali tüdőgyulladást kaptam, de a lórúgásnyi antibiotikum használt" - idézte fel.