Napokig követte autóval, rákeresett a nevére – így ismerte meg a feleségét Győrfi Pál

Összezárva Hajdú Péterrel
Vágólapra másolva!
Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt erről a szóvivő a LifeTV-n. Adás péntek este 10-kor.
Vágólapra másolva!

„A magyar szóvivők egyesülte 18 évvel ezelőtt jött létre, én ennek a színeiben indultam egy autóversenyen, a Magyar Borok Útja Rally útján. Ha jól emlékszem egyforma kocsikkal felsorakoztunk a Parlament előtt a rajtnál, utána bejártuk a borvidékeket. Látszólag ellentmondás, hogy bor és rally, de persze vezetés előtt nem lehetet inni" – mesélte.

LifeTV

Győrfi Pál ott állt a rajt előtt a kocsi mellett, nézelődött, kivel leszek együtt a rallyn. „Akkor láttam meg a későbbi feleségeket. Úgy állt a kocsija mellett, hogy rátámaszkodott a kocsira, mögötte a Parlament... mint egy országimázs kép, nagyon szép volt." De nem csak egy szép nőt látott benne, érezte, hogy ennél több is lehet.

A barátját kérdezte hogy ki az a nő, de gyorsan lehűtötte a lelkesedését, mondván, veszélyes vizekre evez, ugyanis a nő férje egy nagyon fontos ember - később azonban kiderült, csak összetévesztette egy másik nővel. „Megnyílt a pálya. Az állomáshelyeken lehetett volna beszélgetni, de ő általában épp indult, mire én odaérkeztem, nagyon kevés időm volt, úgyhogy a záróvacsorán próbáltam közel kerülni hozzá.

Nem volt akkor senkim, és neki sem" - emlékezett. Végül elszalasztotta a lehetőséget, másnap a nő elhajtott az autójával, Győri Pál pedig ott maradt mérgelődve, mert a név megvolt ugyan, de a telefonszám nem.

LifeTV

Hétfő reggel bement az Országos Mentőszolgálat irodájába, a szomszédban jogászok dolgoztak, átment, és jelezte, hogy egy jogásznő számát szeretné megtudni. „A jogi almanachot javasolták, abban van hatvanmillió név. Keresgéltem a nevét, de épp akkor rám írt, reggel 10-kor, gratulált a 3. helyhez" – mesélte az adásban. Győrfi visszaírt persze, hogy köszöni, és innen már minden ment, ahogy szokott.