Négy órán át tartott a nemi erőszak, a vádlott egy ismert színész

crime assault Horizontal HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on November 08, 2018 Actor Armie Hammer arrives for the AFI Opening Night World Premiere Gala Screening of "On the Basis of Sex" at the TCL Chinese theatre in Hollywood. - Los Angeles police said March 18, 2021, they had opened an investigation into rape allegations made against US actor Armie Hammer after a former partner filed a complaint. The 24-year-old woman detailed her accusations Thursday morning during a virtual press conference with her lawyer, women's rights attorney Gloria Allred. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Armie Hammert nemi erőszakkal vádolja egy korábbi szeretője, a Los Angeles-i rendőrség már elkezdett nyomozni az ügyben.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i rendőrség nemi erőszak és testi sértés vádjával nyomoz Armie Hammer után, egy Effie néven szereplő nő ugyanis megvádolta azzal, hogy 2017-ben megerőszakolta.

A House of Effie Instagram-oldal mögött álló nő azt állítja, hogy a színésszel négy évig volt viszonya – miközben az még Elizabeth Chambers férje volt –, legalább egyszer viszont az akarata ellenére is szexelnie kellett vele.

Armie Hammer Forrás: AFP/Chris Delmas

Effie elmondása szerint Hammer négy órán keresztül bántalmazta, többször megütötte, a falba verte a fejét, miközben szexre kényszerítette – azt hitte, meg akarja ölni, de végül a sorsára hagyta a sérüléseivel együtt.

Hammer az ügyvédjén keresztül cáfolta a vádakat: azt ugyan elismerte, hogy volt kapcsolata Effie-vel, de az szerinte teljes mértékben kölcsönös beleegyezésen alapult.

Hammert több mint 40 filmben és sorozatban láthattuk 2005 óta: játszott például a Social Network – A közösségi háló-ban, A magányos lovas-ban és Az U.N.C.L.E. emberé-ben, a Szólíts a neveden című filmért pedig Golden Globe-díjra is jelölték.