Armie Hammert nemi erőszakkal vádolja egy korábbi szeretője, a Los Angeles-i rendőrség már elkezdett nyomozni az ügyben.

A Los Angeles-i rendőrség nemi erőszak és testi sértés vádjával nyomoz Armie Hammer után, egy Effie néven szereplő nő ugyanis megvádolta azzal, hogy 2017-ben megerőszakolta.

A House of Effie Instagram-oldal mögött álló nő azt állítja, hogy a színésszel négy évig volt viszonya – miközben az még Elizabeth Chambers férje volt –, legalább egyszer viszont az akarata ellenére is szexelnie kellett vele.

Armie HammerForrás: AFP/Chris Delmas

Effie elmondása szerint Hammer négy órán keresztül bántalmazta, többször megütötte, a falba verte a fejét, miközben szexre kényszerítette – azt hitte, meg akarja ölni, de végül a sorsára hagyta a sérüléseivel együtt.

Hammer az ügyvédjén keresztül cáfolta a vádakat: azt ugyan elismerte, hogy volt kapcsolata Effie-vel, de az szerinte teljes mértékben kölcsönös beleegyezésen alapult.

Hammert több mint 40 filmben és sorozatban láthattuk 2005 óta: játszott például a Social Network – A közösségi háló-ban, A magányos lovas-ban és Az U.N.C.L.E. emberé-ben, a Szólíts a neveden című filmért pedig Golden Globe-díjra is jelölték.