A szülésről mesélt Aleska, Sáfrány Emese

Sáfrány Emese: „Nem zavarnak a plusz kilók”
Vágólapra másolva!
Aleska nem szereti a bizonytalanságot, ezért szülésfelkészítő szakemberhez fordult, hogy ráhangolódjon a nagy napra és az azt követő időszakra.
Vágólapra másolva!

"Olyan típus vagyok, hogy ha ismeretlen terepre érkezem, egyfajta bizonytalanság kerít hatalmába, ezért szeretem körbejárni a témát. Nagyon sok emberrel beszélgettem, és mélyen beleástam magam a várandósság folyamatába, a szülésbe és az azt követő időszakba, rengeteg kérdés merült fel bennem. Ezért volt szükségem egy olyan szakemberre, aki mindent megválaszol nekem. A babavárásban talán a szülés a legfontosabb, amire fel kell készülni, hiszen számos váratlan dolog történhet közben" – mesélte a Borsnak Sáfrány Emese, aki a felkészítés alkalmával a többi közt megtanulja a légzést is, ami majd segít a fájdalmak enyhítésében, illetve a nyomástechnikát is elsajátítja.

Forrás: Instagram/Sáfrány Emese

Apás szülést terveznek, a vőlegénye ott lesz majd mellette. "Azt pontosan tudjuk, hogy életünk talán egyik legnagyobb élménye lesz, de fontos, hogy ne érje őt sem meglepetés. Szeretném a tőlem telhetőt megtenni, hogy minden jó legyen. Természetes úton szeretném világra hozni a gyermekemet, de bármi közbeszólhat" - tette hozzá.