A hétvégén Rubint Réka édesanyja váratlanul meghalt, a családja és a mentősök órákon át próbálták megmenteni az életét, de hiába.

"Ennél kegyetlenebb halál nincs, hogy a lánya, az unokái végig kell ezt nézzék, hogy próbálnak segíteni, de nem sikerül, hogy sírnak, hogy Mama, ne halj meg!" – mondta a könnyeivel küszködve másnap a Blikknek Schobert Norbert, aki elárulta, az anyósa az ő, a lánya és a két gyermekük, Lara és Norbika karjaiban halt meg. A családtagok szinte még fel sem fogták, mi történt.

Forrás: Rubint Réka/Instagram

"Réka nagyon szerette az édesanyját, mindenben mellette volt, segítették, támogatták egymást bármikor, ha kellett. Az anyósom heti legalább háromszor itt volt nálunk családi ebéden, vacsorán. Szegény Réka, itt van 43 évesen, és most se édesapja, se édesanyja, árva lett. Nagyon kegyetlen fájdalom ez mindegyikünk számára, de én itt vagyok mellettük" - mesélte.

"Ahogy anyósom összeesett, Norbika azonnal hívta a mentőket, ők mondták neki, mit kell tenni, próbálta ő is újraéleszteni, amíg ki nem érkeztek. Nagyon köszönöm, hogy ennyien próbáltak segíteni, a mentők, az orvosok, a rendőrök, a szomszédok. Sajnos nagy valószínűséggel egy hátsó fali infarktus volt" - tette hozzá.