Háromszor is látott ufót, állítja a modell és rocksztárfeleség

Horizontal
British TV celebrity Jo Wood arrives at St Mary Madgalene and St Lawrence Church in Davington, Kent ahead of the funeral of Peaches Geldof on April 21, 2014. Peaches Geldof, 25-year-old television presenter, model and socialite, daughter of musician and charity campaigner Bob Geldof, Peaches Geldof was found dead at her home in Kent on April 7, leaving two sons aged 23 months and 11 months. AFP PHOTO / LEON NEAL (Photo by LEON NEAL / AFP)
Vágólapra másolva!
Jo Wood modell, Ronnie Wood volt felesége arról beszélt, hogy háromszor is látott már ufót, ennek nyomán indította el a földönkívüliekről szóló podcastját is.
Vágólapra másolva!

Az Alien Nation című podcast műsorvezetője, a pár realityben is feltűnt Jo Wood többször is látott már ufót, legalábbis ezt mondta magáról a Daily Starnak – azt azonban hozzá kell tenni, hogy 1985 és 2011 között a Rolling Stonesban gitározó Ronnie Wood felesége volt, elkísérte a zenekart a turnékra is, ahol vélhetően nem kevés drog fogyott.

Jo Wood Forrás: AFP/Leon Neal

Wood először 1998-ban Brazíliában látott az óceán felett egy szivar alakú járművet, amely fényt sugárzott a víz felé, majd gyorsan cikázni kezdett – erről viszont a volt férje már lemaradt, miután pont beszaladt a szállásukra a szemüvegéért.

Másodjára Párizsban már Mick Jagger is ott volt, amikor valami elsuhant felettük az égen: Wood szerint akkor is egy ufót láttak, amit a Rolling Stones frontembere csak egy műholdnak vélt.

A harmadik eset Dél-Afrika felett, egy repülőn történt: Wood a fiával, Tyrone-nal együtt nézelődött, majd egy zölden fluoreszkáló gömböt láttak, amely szerintük megjelent az ablak előtt.