Bereczki Zoltánt új szerepben láthatjuk a képernyőn

Sztárban Sztár 7. zsűri Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
Bereczki Zoltán műsorvezetőként próbálja ki magát, Ábel Anita oldalán lesz látható a Life TV reggeli műsorában, az Ébredj velünk-ben.
Vágólapra másolva!

Áprilistól Bereczki Zoltán lesz az Ébredj velünk egyik házigazdája, ami teljesen új kihívást jelent a számára, hisz eddig legfeljebb zsűritagként láthattuk a képernyőn – műsorvezetőként még nem.

Bereczki Zoltán Fotó: TV2

"Nem vagyok, és nem is leszek klasszikus értelemben vett műsorvezető. Az lesz a feladatom, hogy rezonáljak a beszélgetőpartnerre, és kérdéseket fogalmazzak meg felé. Olyan kérdéseket, amelyek bennem merülnek fel, amelyekre a válaszok engem is érdekelnek. Talán nem nagyképűség a részemről, hogy annyi tévés rutinom van, hogy nem lesz gond. Az elején a rutinba fogok kapaszkodni, de a teljes biztonságot mégis Ábel Anita adja majd, aki ott lesz mellettem, és aki elképesztő profizmussal és elánnal viszi a műsorokat" – mondta Bereczki a Borsnak.

Az újdonsült műsorvezető azt is hozzátette, hogy fellépések híján fogynak ugyan a tartalékai, de nem a pénz miatt vállalta a feladatot: "A Life TV felkérését azért vállaltam el, mert nem ér friss impulzus a karantén alatt, ebben a nagy szünetben. Sok felesleges energiám van még akkor is, ha amit lehet, kihozok az életemből" – magyarázta.

Hajdu Steve Fotó: Marton Szilvia - Origo

Bereczki egyébként Hajdu Steve-et váltja a műsorban, aki pedig a csatorna másik, esti adásába, a Bréking-be kerül, nem kell tovább korább kelnie.