Bodrogi Gyula megkapta a koronavírus elleni vakcina második adagját is

Bodrogi Gyula
Bodrogi Gyula
Vágólapra másolva!
Bodrogi Gyula már fellélegezhet, hiszen két hete megkapta a koronavírus elleni vakcina második adagját is -  így már nyugodtan készülhet a vadászidényre, ami hamarosan kezdetét veszi.
Vágólapra másolva!

A színész évtizedek óta vadászik, de a világjárvány miatt jó ideje lemondott erről. "Két dolog hiányzik már nagyon az életemből. Az egyik nyilván a színpad, a másik pedig a vadászat. Sajnos azt még nem tudhatjuk, hogy mikor nyithatnak ki újra a színházak, de azt már tudom, hogy mikor mehetek vadászni.

Meghívásom már van is, így csak az egyéb elfoglaltságaimon múlik, hogy részt veszek-e az első eseményen"- mondta a Ripostnak Bodrogi Gyula.

fotó: Talán Csaba

"Szentendrére járok a lőtérre, ahol nemrég voltam is, hogy leellenőrizzem a fegyveremet. Ilyenkor megnézem, hogy nem mozdult-e el például az irányzék, vagy a távcső. Próbalövéseket végeztem, hiszen a gyakorlás teszi a mestert ebben a sportban is. Egyébként a fegyverek rendszeres gondoskodást igényelnek. Gyakran elő kell venni őket és át kell őket tisztogatni, illetve olajozni" - tette hozzá.