Mindent elmondott a válásáról Jessica Simpson

Create & Cultivate Los Angeles GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Horizontal FASHION
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 22: Jessica Simpson poses with her book during Create & Cultivate Los Angeles at Rolling Greens Los Angeles on February 22, 2020 in Los Angeles, California. Amy Sussman/Getty Images/AFP (Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Új kiadásban jelent meg Jessica Simpson önéletrajza, amelyben pár régi naplóbejegyzése is helyett kapott, többek között 2006-os válásáról.
Vágólapra másolva!

Újra megjelent Jessica Simpson eredetileg tavaly kiadott önéletrajza, az Open Book, amihez a színésznő és énekesnő régi naplóit is előszedte, néhány oldal másolata bele is került az új kiadásba.

Jessica Simpson a könyvével Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Amy Sussman

Simpson korábban őszintén írt arról, hogy gyerekként molesztálták, vagy hogy megcsalta a férjét, most pedig már arról is mutatott egy korabeli szöveget, hogy 2006-ban miként élte meg a válását Nick Lachey-tól:

Forrás: Jessica Simpson: Open Book/Harper Collins

A fenti lap Simpson "válási naplójából" származik, itt a magánya költői leírása után Lachey-t támadta: "Szóval Nick, máris valaki mással vagy? Úgy tűnik, elfelejtetted a szerelmet, amiről nekem beszéltél" – írta többek között, a képaláírásnál pedig azt is elárulta, hogy soha többé nem akart megházasodni, de nagyon félt attól, hogy egyedül legyen.

Simpson 2014 óta már Eric Johnson felesége, három gyerekük van.