Béranyák szültek több nagy sztárnak is

Kim Kardashian
Nicole Kidman
Lucy Liu
Vágólapra másolva!
Az elfoglalt, alakjukra vigyázó amerikai sztárok körében divatos a béranyaság intézménye, vagyis az, hogy a megtermékenyített embriójukat másba ültetik be, végül a gyereküket más szüli meg helyettük – így a terhesség minden nyűgét is elkerülik, miközben akadálytalanul foglalkozhatnak a saját életükkel.  Többek között Kim Kardashian, Katey Sagal, Nicole Kidman és Lucy Liu is ezt a megoldást választotta. Félretéve azokat a kétségtelenül drámai eseteket, amikor egy sztár egészségügyi okból nem szülhet, sokszor egyszerű önzés, egoizmus az oka a béranyaságnak.A legtöbb országban mindez illegális.
Vágólapra másolva!

Katey Sagal

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

Az Egy rém rendes család Peggyje az első két gyerekét még saját maga szülte meg a sorozat idején, Sarah már 26, Jackson pedig 25 éves. A színésznő aztán elvált a gyerekek apjától, és 2004-ben hozzáment a Kemény motorosok készítőjéhez, Kurt Sutterhez, aki egy ideig nem akart gyereket. Már pár éve együtt voltak, amikor rájött, hogy mégis szeretne, de akkor Sagal már túl idős volt a terhességhez, ezért döntöttek a béranyaság mellett – miután az örökbefogadást elvetették. Esme végül 2007-ben született meg, jelenleg 14 éves.

Tyra Banks

Forrás: AFP/Nick Agro

Az egykori szupermodell, az America's Next Top Model (Topmodell leszek) ötlet- és házigazdája is már negyven felett járt, amikor egy fiatalabb nő megszülte neki első (és máig egyetlen) gyerekét, Yorkot. Banks egyébként már 24 éves kora óta azt mondogatta, hogy három éven belül szülni akar, de aztán elrepült az idő: negyven lett, és azt az egy dolgot bánta az életében, hogy nem lett gyereke – legalábbis egy akkori interjú szerint.

Jimmy Fallon

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Steven Ferdman

Az ismert showmannek és feleségének, Nancy Juvonennek két kislánya van, akiket apjuk otthonról közvetített műsorában is láthattunk már a járvány alatt. Winnie és Frances egyaránt béranyától születtek, miután a házaspár öt évig hiába próbálkozott, a feleségnek nem sikerült természetes úton teherbe esnie. Fallon később arról beszélt, hogy szerinte mindegy, milyen úton jut el az ember odáig, hogy családja legyen, hisz végül úgy is csak arra tud gondolni, hogy ez a legnagyobb ajándék a világon.

Lucy Liu

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca

A színésznő munkamániásnak tartja magát, egyszerűen nem tudta elképzelni, hogy valaha is leálljon – az anyaságot viszont szerette volna megtapasztalni, ezért döntött úgy, hogy béranyát fogad. Kisfia, Rockwell 2015-ben született meg, azóta pedig Liu élete teljesen megváltozott. „Minden nap egy csoda, egy álom. Minden nap annyira más, de nincs már hétfő vagy kedd, egyszerűen az határozza meg az időt, ahogy a gyereked percről percre változik" – mondta egyszer a Today című műsorban.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!