A TNT együttes frontembere és kedvese június elejére várják első közös gyermeküket, és már azt is tudni lehet, hogy apás szülésre készülnek.

"Igen, érkezik a baba, de ez az én koromban talán már nem is annyira meglepő. Nyilvánvalóan hatalmas örömöt jelent az ő érkezése az életünkben. Persze, nagy az izgatottság, az izgalom is bennem, nagyon várom már, hogy a kezemben tarthassam, hiszen talán akkor fogom fel a dolgot igazán. Kisfiam lesz. Nagyon várom már, hogy megérkezzen, és ugyan nem tudom, valóban mire számítsak majd, nagyon boldog vagyok, hogy végre apa leszek" - mesélte a Blikknek, és új párjáról is beszélt.

Forrás: Dobrády Ákos

"Bevallom, nagyon örülök, hogy civil párom van, és ő szeretne is az maradni. De annyit elárulhatok, hogy nagyon egymásra találtunk. Ő is családcentrikus, és tudom, nagyon jó anya lesz. Az ő élete abban teljesedik ki, hogy családot alapítunk, hogy édesanya lesz, nagyon boldogok vagyunk együtt. Szeretnénk is ezt megtartani magunknak, ezért úgy döntöttünk, a továbbiakban nem nyilatkozunk a témában" - tette hozzá.