Felismerhetetlenre hízott a 42 éves rocksztár

Vertical
British lead pop singer of Babyshambles, Pete Doherty performs on the Pyramid stage at Glastonbury music festival, Pilton, Somerset 23 June 2007. 177,500 people are expected to attend the annual outdoor festival. Wet weather has been predicted for the duration of the festival. AFP PHOTO/CARL DE SOUZA (Photo by CARL DE SOUZA / AFP)
Vágólapra másolva!
Rettenetesen megváltozott Pete Doherty, simán elmennénk mellette az utcán.
Vágólapra másolva!

Rá sem ismerni a régen vékony Pete Dohertyre, korábbi formája ma már kétszer beleférne – legalábbis a legújabb lesifotók szerint, amelyeket kutyaséltatás közben készítettek róla Franciaországban. A képeket a The Sun magazin oldalán tudja megnézni.

Pete Doherty a 2007-es Glastonbury fesztiválon Forrás: AFP/Carl De Souza

Az, hogy Doherty meghízott, nem feltétlenül jelent rosszat, korábban ugyanis valószínűleg a rengeteg drogtól volt sovány. A The Libertines, a Babyshambles és a Pete Doherty and the Puta Madres énekese sokáig igazi rocksztárként élt, Kate Mosszal és Amy Winehouse-szal is járt, legutóbb 2019-ben tartóztatták le Párizsban, amikor az utcán akart kokaint venni.

Ismerősei szerint a 42 éves Dohertynek jót tett a járvány, hisz a világgal együtt ő maga is le tudott lassulni, Franciaországban vidéken élnek barátnőjével, Katia De Vidasszal, akivel a Puta Madresben együtt is zenélnek.