Gáspár Zsolti félti testvérét az öngyilkosságtól

Gáspár Zsolt a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Gáspár Zsolti szerint testvérén csak pszichiáter és a gyógyszermentes élet segíthet.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző a Life TV-n arról beszél, hogy sokszor úgy "szétgyógyszerezi magát", hogy nem emlékszik rá, hol aludt el, és hogy a pánikbetegsége annyira eluralkodott rajta, hogy kétnaponta öngyilkos akar lenni.

"Az istenit neki, hát, hogy jöhet ki ilyen egy családfő száján? Mondja meg valaki, hogy nyilatkozhat öngyilkosságról egy édesapa, akinek van két szép lánya, felesége? Mondom én, azok az átkozott gyógyszerek teszik ezt Győzivel" - mondta a Borsnak.

Forrás: TV2

Az öcs sorra vette az okokat, amelyek szerinte ide juttatták a testvérét. "Nem véletlen, hogy én soha a média közelébe se engedtem a családomat, és nem is fogom.

Nem a felfújt vitákra, meg a lejáratásomra kéne koncentrálniuk, hanem sokkal inkább magukra, és arra, hogy pszichológushoz járjanak, kigyógyuljanak a depressziójukból, hogy végre eldobhassák a gyógyszereket, és újra normális életet élhessenek" - mesélte.

"Történjék bármi, Győzi mégiscsak a testvérem, és nem akarom, hogy öngyilkos legyen, vagy egyáltalán a gondolata átfusson az agyán. Féltem őt" - tette hozzá.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!