Közel száz kilót fogyott Kovi pornóproducer

Kovács István Kovi interjú pornófilm szex
Kovács István, Kovi
Vágólapra másolva!
Kovi 207 kilósan döntötte el, hogy muszáj lefogynia.
Vágólapra másolva!

"Körülbelül hét-nyolc éve abbahagytam a forgatást és teljesen máshogyan élek. Lezártam az életemnek azt a nagyon-nagyon szép szakaszát, ami már a múlt. Nagyon sokat köszönhetek neki, egy másodpercig sem tagadnám meg, de nem is tudnám, mert azóta is mindenki felismer az utcán" - mesélte a Blikknek.

Kovi egy korábbi fotón Forrás: Origo

"A mostani életem teljesen más, életmódot váltottam, lefogytam 97 kilót, és azzal foglalkozom, hogy a hozzám hasonló, túlsúlyos embereknek segítek lefogyni. Amolyan életmódtanácsadó lettem, de ezt a szót nem szeretem használni, hiszen ehhez nyilván végzettség kellene, én pedig csak a saját példámból kiindulva tudom segíteni a sorstársaimat. Nekem valahogy sokkal jobban megnyílnak az emberek és jó érzés azzal szembesülni, hogy megbíznak bennem, én pedig reményt adhatok" - mondta Kovi, aki 207 kilósan döntötte el, hogy muszáj lefogynia.

Kovi a fogyás után Forrás: Tv2

Rengeteg fogyókúrát kipróbáltam, de hosszútávon egyik sem működött, emiatt kifejezetten szkeptikus voltam már minden újdonsággal szemben. Végül úgy döntöttem, belevágok, mert nagyon nem éreztem magamat jól fizikálisan. Kezdődő cukorbetegségem is lett, és minden olyan egészségügyi dolog jelentkezett, ami az elhízással járt. Három és fél évig tartott, mire leadtam ezt a 97 kilót, de még szeretnék további 10 kilótól megszabadulni" - árulta el.