Szily Nóra is elkapta a koronavírust. A kritikus napokon már túl van, de még mindig nem érzi jó magát.

A műsorvezető a napokban a Facebookon árulta el, hogy megfertőződött, és nehéz napok vannak a háta mögött. Most a Borsnak mesélt arról, hogyan gyötörte meg a betegség.

"Először egyre nehezebben tudtam levegőt venni, majd annyira fulladoztam, hogy ki kellett rohannom a házból a levegőre abban reménykedve, hogy ott könnyebben jutok oxigénhez. Közben a lázam felszökött, amit öt napig tartó, elképesztő köhögés és rosszullét követett. Folyamatosan rázott a hideg, és az éjszakákat csak félig ülve tudtam eltölteni. Annyira köhögtem, a fiam többször is ki akarta hívni a mentőket, de nem engedtem" - mesélte.

Forrás: Polyák Attila/Origo

"Nagy dózisban kezdtem el vitaminokat és gyulladáscsökkentőket szedni, ami egy picit segített, de ha kimentem valamiért a konyhába, utána azonnal le kellett feküdnöm legalább 20 percre. Nagyon vágynék már arra, hogy tegyem a dolgom, de fizikailag gyenge vagyok még. A levertség, és időnként a szapora szívdobogás nagyon meg tud ijeszteni. Mivel az elején már elég komoly tüneteim voltak, remélem, hogy a nehezén túl vagyok" - tette hozzá.