Mint írtuk, visszatér a TV2-re A Nagy Ő párkereső reality, a főszereplő elárulta, milyen nőket kedvel, és melyek, akik nem esélyesek nála.

Olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakozó Tóth Dávid, a tévézők az Exatlonnal ismerték meg, majd a Dancing With The Starsban is láthatták heteken át. Most belevágott egy újabb tévés munkába, egy párkereső valóságshow főszereplője lesz. „Jókor jött a megkeresés, három éve egyedül vagyok. Voltak kisebb-nagyobb próbálkozások, de nem volt meg a szikra... pedig volt, aki jó fej, intelligens, csinos volt... de mégsem az igazi" – mondta a Mokkában.

Tóth Dávid és táncpartnere akcióbanTV2

Nem hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, de nem is zárja ki teljesen. Van egy szint, amit elképzel, nem szeretné lejjebb tenni a lécet. „Nem a pillanatot, hanem az érzést keresem - és tudom, milyen az érzés, de elég régen volt. Négyszer-ötször voltam szerelmes, ha a gyerekkort is számoljuk" - mondta. „Nincs zsánerem. Nem szeretem, ha túl alacsony, ha dohányzik, szeretem, ha sportos. Az tart valaki mellett, ha humoros, intelligens, szeresse a természetet is" – fejtegette adásban. Bővebben a videón: