Meztelen kép, megcsalás, fenyegetés - magyar sztárok botrányos szakításai

gáspár evelin
hódi pamela
tóth andi
suzy (jolly exe)
Vágólapra másolva!
Gáspár Evelinről meztelen képeket tett közzé a volt barátja, aki állítólag a szélvédőjét is betörte, és a családja halálosan megfenyegette - ezek a cselekmények több büntetőjogi kategóriát kimerítenek, Gáspár Győző lánya már feljelentést is tett. Bár ennyire ritkán durvulnak el a dolgok, több magyar sztárnak is volt olyan szakítása az elmúlt években, mikor sértettségükben vagy szomorúságukban mindenkinek elmondták a problémákat a megcsalásoktól a közös pénzügyekig.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelin

Az elmúlt hetekben többször beszélt arról Gáspár Evelin, hogy alig két hónapja szakított, de volt párja a titokban készített intim fotókkal próbálja zsarolni és visszaszerezni. "Úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni, kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte" - mesélte, és arról is nyíltan mesélt, hogy halálosan megfenyegették őt és a családját.

Több büntetőjogi kategóriát kimerítenek azok a cselekmények, melyeket volt szerelme művelt, ezért feljelentést is tett már a rendőrségen.

Evelin volt barátja, Boldizsár korábban elmondta, hogy nincs jó lelkiállapotban, pszichiáter segítségét veszi majd igénybe, így nem meglepő, hogy Gáspárék tartanak attól, hogy a szomszéd településen élő család nem hagyja annyiban a dolgot.

Tóth Andi és Szabó Ádám

A páros még akkor vállalta el a szereplést a Sztárban Sztárban, mikor együtt voltak, de az indulásra elváltak az útjaik. Bár nyilvánosan nem veszekedtek, a feszültség végig kézzel tapintható volt közöttük. Kapcsolatuk korábban is mindig viharos volt, egyszer már szakítottak és külön is költöztek, aztán úgy tűnt, minden rendben köztük: tervekről és családalapításról meséltek.

Az utolsó szakítás már valamennyire a nyilvánosság előtt játszódott: Tóth Andi nyíltan üzengetett az állítólag túl sokat féltékenykedő exének, és a kézfogását sem fogadta a TV2 show-jában az egyik produkció után. "Ne arra számítsatok, hogy kikaparom a szemét, ha meglátom, de arra sem, hogy szépen fogok rá mosolyogni. (...)

nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha" - mondta az énekesnő az Instagramján.

Vasvári Vivien és Fecsó

Mára lecsendesett a kapcsolatuk, de a páros a válás alatt nem kímélte egymást: folyamatosan a sajtóban és közösségi oldalaikon üzengettek egymásnak, megosztva a múltjuk minden egyes részletét a megcsalásoktól kezdve az anyagiakig.

Vasvári Vivien többször arról mesélt, hogy Fecsó hányszor csalta meg a házasságuk alatt, és hogy nem kapja meg a gyerektartás összegét,

a férje több ponton megszegte ígéretét. Fecsó pedig arról beszélt többször, hogy mivel külön vannak, nem ő akarja finanszírozni volt párja luxusát. Mióta mindketten új párt találtak, lecsitultak a kedélyek. Közös gyerekük, Edward miatt gyakran találkoznak, de a vitákat nem a nyilvánosság előtt folytatják.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!