Az egykor a Megasztárban feltűnt énekes károsultjai sorra kerülnek elő, és immár nemcsak Győrben, de országszerte egyre többen hangoztatják: milliókkal tartozik nekik az énekes.

Fekete Dávid szinte teljesen eltűnt a botrány kitörése óta, de Varga Jenő autókölcsönzős állítja, folyamatosan kapcsolatban állnak. Neki állítólag 30 millió forinttal tartozik az énekes, aki legutóbb azt ígérte, hamarosan kilátásban lesz egy üzlete, ebből rendezi a tartozását.

Nem hittem már neki, mondtam is, hogy bolond lenne bárki is autót vagy pénzt rábízni ezek után. Az utolsó sms-emre már csak annyit válaszolt, hogy visszahív, de azóta sem tette. Említettem neki, hogy ez nagyon rossz út, a családját senki ne sodorja bajba. Mondtam neki, hogy a családja jogilag ugyanúgy felelős a tartozásai miatt, ezt egy apa nem teheti meg a gyerekeivel. Erre annyit mondott, semmije sincs, amivel ezt a terhet le tudná venni a családja válláról" - mondta.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A Blikk úgy tudja, nemcsak Győrben és Nagykanizsán, de országszerte egyre többen szeretnék visszakapni a pénzüket az énekestől. "Győrben már senki nem üzletel vele jó ideje, de Siófokról és Budapestről is jelezték többen, hogy milliókat buktak rajta. Úgy tűnik, új területet nézett ki, miután Győrben már nem volt túl jó híre" - mesélte egy informátor.

Nemrég Szegedről jelentkezett Horváth-Farkas Tímea, aki várandósan karambolozott a Fekete Dávidtól vásárolt műszaki hibás autóval. "Amikor átvettük az autót, szintén nem kaptunk róla papírt. Megint azt mondta, postán küldi. Kifizettük és hazavittük, majd egy szervizbe átnézetni. Itt olyan hírt kaptunk, ami valósággal sokkolt minket. Közölték, a kocsi darabokból van összehegesztve, más színre van fújva. Kaptunk árajánlatot, több mint egymillió forintért tudták volna rendbe hozni. Közben karamboloztam is vele, mert menet közben leállt a generátor, az akkumulátor, beállt a kormányzár és az autó irányíthatatlanná vált. Egyértelmű, hogy becsapott az autóval, ezért karamboloztam terhesen" - mesélte.

Mint ahogy az Origo is megírta, Fekete Dávid korábban maga ismerte el, hogy „súlyos százmilliókkal" tartozik, de állítása szerint tartozásainak oka, hogy rossz üzleti döntéseket hozott.