Ritka kór támadta meg Pikali Gerda szervezetét

Pikali Gerda
Vágólapra másolva!
A színésznő 13 évig küzdött a betegséggel, sokat szenvedett.
Vágólapra másolva!

Pikali Gerda elárulta, hetedikes volt, amikor az orvosok daganatot diagnosztizáltak a fülében. "Hetedikes koromtól tizenhárom éven át daganattal küzdöttem, egészen a színmű végéig. Ritka kór támadott meg, akkor még nem ismerték, ezért kísérleti alany voltam.

Tudom, hogy cserébe kaptam a sikereimet. A mai napig visszajárok a szegedi klinikára kontrollra" - idézi a színésznőt a Ripost.

Instagram, Pikali Gerda

Így derült ki, hogy a színésznő és párja is elkapta a koronavírust. "Átestem a Covidon, úgyhogy megszűnt a vírus miatti félelemérzetem. Sok emberért vagyok felelős: a családomért, a kollégáimért. Két hónapig heti három alkalommal teszteltek. Egyfolytában kontaktszeméllyé váltam, ami lelkileg megviselt, mert azon izgultam, nehogy elkapjam. Végül a páromtól sikerült, de szerencsésen túlvészeltük a betegséget, és teljesen jól vagyunk. Az ember igenis fél a Covidtól. A maszkviselés és az egész helyzet nem könnyű, amelyben most élünk. Mindenkinek elege van, de próbálom a nehéz időkben a legjobbat látni" - tette hozzá.