A sármos olimpikon a TV2 segítségével keresi az igazit. Tóth Dávid három éve szingli, de most úgy érzi, itt az idő, hogy megállapodjon.

"Most már több mint három éve vagyok szingli, voltak eközben is próbálkozásaim kisebb-nagyobb sikerrel, de sajnos nem lett hosszútávú egyik kapcsolat sem"  - mesélte a Ripostnak. Elárulta, nincsen ideálja, azonban vannak olyan tulajdonságok, amiket mindenképpen keres egy nőben.

Kattinston a képre, galéria nyílik a sportoló legjobb fotóiból!Forrás: Tóth Dávid/Instagram

"Nincs igazán zsánerem, úgy tartom, a külső megfog, a belső megtart. Azt nem szeretem, ha egy lány dohányzik. Fontos, hogy legyen humora, tudjunk együtt nevetni és a sportosság sem árt. Szeretem, ha tudunk nagyokat kirándulni és közben beszélgetni, ha nem együtt unatkozunk, inkább együtt élünk a szó minden értelmében. Szeretem, ha egy hölgy céltudatos és talpraesett. Fontos, hogy rendszerető legyen, de ha nem tud főzni, nem gond, én szeretek a konyhában tevékenykedni. Az értékrendje viszont jó, ha az enyémhez hasonló, családcentrikus lányt keresek, aki igazi társam tudna lenni" - tette hozzá.

Azt is elmondta, hogy a természetes hölgyeket részesíti előnyben, de az sem zavarja, ha a választottja már édesanya. "Jól kijövök a gyerekekkel, a keresztfiam és az unokaöcsém, Máté nap mint nap karban tart ezen téren" - folytatta.