Körtvélyessy Zsolt testvére is elkapta a koronavírust

Körtvélyessy Zsolt, Barátok közt
Kecskemét, 2010. november 26. Körtvélyessy Zsolt István szerepében játszik II. János Pál pápa (Karol Wojtyla): Az aranyműves boltja című darabjának próbáján, melyet Cseke Péter rendezésében 2010. november 28-án a kecskeméti Katona József Színház Kelemen László Kamaraszínházában mutatnak be. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
A színész jelenleg a testvéréért aggódik, aki a koronavírus-fertőzés miatt lebeg élet-halál között.
Vágólapra másolva!

Körtvélyessy Zsolt nemrégiben veszítette el a feleségét, Egerszegi Juditot, aki koronavírusban hunyt el, most pedig a testvére is elkapta a fertőzést. Elárulta, hogy az öccse nagyon beteg, így nap mint nap imádkozik a felépüléséért. "Az öcsém februárban szenvedett kisebb balesetet, elesett, most pedig elkapta a koronavírust.

Majd a Jóisten elrendezi ezt is, imádkozom érte" - mondta a Borsnak.

Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Hogy a gyász ne kerekedjen felül rajta, próbál kikapcsolódni és az unokájával lenni. "Megpróbálok kicsit sportolgatni, pihenni és sokat olvasok. Húsvétkor biztosan meg fogom locsolni a lányomat és a pici unokámat. Elveszítettem a tündér feleségemet, de abban az évben született az angyali kisunokám. A járvány miatt a 80. születésnapomat csak szűk körben fogjuk megünnepelni, talán a barátaimmal összejön egy rövid kis találkozás is" - árulta el.