Három gyereke haláláról írt Mia Farrow

27 évesen öngyilkos lett Mia Farrow fia
NEW YORK, NY - APRIL 26: Mia Farrow attends 2016 Time 100 Gala, Time's Most Influential People In The World red carpet at Jazz At Lincoln Center at the Times Warner Center on April 26, 2016 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for Time/AFP
Vágólapra másolva!
Mia Farrow a Twitteren írta le, hogy miként vesztette el három gyerekét, miután megindultak a találgatások a haláluk körülményeiről.
Vágólapra másolva!

A Woody Allen zaklatási ügyét körüljáró dokumentumsorozat, az Allen kontra Farrow után nemcsak Mia Farrow-t, de népes családja tagjait is érte támadás, arról is megindultak a "gonosz pletykák" és spekulációk, hogy miért halt meg három gyereke is.

A színésznő a Twitteren öntött tiszta vizet a pohárba, az elején jelezve, hogy ő maga ugyan olyan szakmát választott, ahol a rivaldafényben lehet, a gyerekei azonban szeretnék megőrizni a privát szférájukat:

Farrow összesen tizennégy gyereket szült, illetve fogadott örökbe, közülük három örökbe fogadott már meghalt – a bejegyzés többi részéből az derült ki, hogy miként.

A 17 éves Tam véletlen gyógyszer-túladagolásban halt meg, míg Larkkal az AIDS végzett 35 évesen, Thaddeus pedig 29 évesen öngyilkos lett egy szakítás után. "Mindannyiunknak meg kell vívni a saját harcát, mindannyiunknak vannak fájdalmai, amik emésztik belülről" – zárta Farrow.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!