Szekeres Nóra a negyedik gyerekét várja: egy nappal a 40. születésnapja előtt tudta meg, hogy újra terhes.

Szekeres Nóra ismét terhes, derült ki az Anya magazinból, ahol a műsorvezető arról is mesélt, hogy miben más neki most, 40 évesen gyereket várni, mint annak idején, 20 évesen – nemcsak a kora, de a járvány miatt is jobban aggódik.

"Akkor még könnyedebb volt minden, mind fizikailag, mind lelkileg. 20 évesen még nem izgulsz annyit, nem szorongsz annyi dolog miatt. Most sokkal több mindenen töprengek, mint akkor, és nemcsak a korom miatt, hanem még ez a pandémiás helyzet is pluszban ránk pakol félelmeket" – mondta.

Szekeres NóraFotó: Marton Szilvia - Origo

Az interjúban az is szóba került, hogy milyen érdekes módon szerzett tudomást a terhességéről: "Még régebben kitűztem magam elé egy dátumot, hogy ha 40 éves koromig nem lesz több baba, akkor elengedem ezt a történetet. És akkor történt, hogy a negyvenedik születésnapom, szeptember másodika előtt két nappal éppen piláteszedzésen voltam, amikor a mellettem edző lány megkérdezte az oktatótól: >>Figyelj, én most csinálhatom ezt a gyakorlatot nyolchetes terhesen?<< És akkor hirtelen elkezdtem gondolkodni rajta, hogy hányadika is van, hol tart a ciklusom? Hazafelé menet vettem egy tesztet... Így történt, hogy a negyvenedik születésnapom előtt egy nappal kiderült: új taggal bővül a kis csapatom" – mesélte.

Nóra legidősebb gyereke, Noa már 20 éves, őt követte a most 18 éves Milán, majd a második házasságából a jelenleg 7 éves Alexander.