Két napon belül Kendall és Kylie Jennerhez is betört ugyanaz a férfi

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals GettyImageRank1 bestof topix
NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Kylie Jenner and Kendall Jenner attend The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue/AFP
Vágólapra másolva!
Kendall Jenner medencéjéből vittek el a rendőrök egy idegen férfit, aki nem sokkal később Kylie Jenner házánál is feltűnt.
Vágólapra másolva!

Kendall Jennerhez, majd a testvéréhez, Kylie Jennerhez is betört a 27 éves Shaquan King, ráadásul a két eset között alig telt el két nap.

Kendall kertjében King meztelenre vetkőzött, majd csobbant egyet a medencében – onnan parancsolták ki a biztonsági őrök, akik a rendőrök megérkezéséig feltartóztatták a férfit.

Kylie és Kendall Jenner a 2019-es Met Galán Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

King a járvány miatt csak hat órát töltött fogdában, másfél nappal később viszont Kylie házánál is elkapták: beszökött a zárt közösségbe, ahol a sztár lakik, így ismét letartóztatták.

Az esetről beszámoló TMZ szerint Kendall már távolságtartási végzést is szerzett King ellen, ami Kylie-ra, illetve az anyjukra, Kris Jennerre is vonatkozik, King hozzájuk sem mehet 100 yardnál, nagyjából 91 méternél közelebb.