17 éve várnak erre a rajongók.

Mint írtuk, 2019 novemberében jelentették be, hogy újra összeállnak a Jóbarátok, és menten megindultak a spekulációk, hogy új évad jön, új részek – mégiscsak minden idők egyik legnépszerűbb amerikai komédiasorozatáról van szó.

Forrás: NBCUniversal

Később kiderült, hogy nincs annyi pénz, hogy újabb évadot vegyenek fel a már középkorú színészekkel (ők már 17-18 évvel ezelőtt is egymillió dollárt kaptak fejenként, epizódonként!), de a főszereplők is úgy nyilatkoztak, hogy illúzióromboló lenne, hiszen a sorozat a fiatalságról, a barátságról szólt egykor, most meg, ötven fölött egészen más élethelyzetben vannak, más problémákkal.

NBC

Úgy tudni, hogy húsvéthétfőn már együtt forgat a hat Jóbarát, ilyen nem volt 17 éve. David Schwimmer elárulta, hogy senki nem a karaktert hozza, hanem önmaga lesz, mindeni a valódi énjét hozza majd a stúdióban. Várhatóan egy nosztalgikus hangulatú beszélgetés lesz, több helyszínen (lakás, kávézó), de az egykori Ross azt is elkotyogta, hogy lesz olyan szegmense a műsornak, ahol olvasnak valamit. A cím is megvan: The One Where They Got Back Together.