Bereczki Zoltán: Ennek a balesetnek elszenvedője vagyok, nem az okozója

bereczki zoltán baleset m7 martonvásár
Vágólapra másolva!
Totálkáros lett az autója, a LifeTV műsorvezetője adásban beszélt a karambolról. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, április 2-án négyes karambol történt az M7-es autópályán Martonvásárnál, a Balaton felé vezető oldalon. Hárman megsérültek a balesetben, egy embert mentőhelikopter vitt el. A helyszínen elmondottak alapján a karambolt talán az okozhatta, hogy az első autó elütött egy madarat, de olyan véleményeket is hallani, hogy egy sebességmérő kamera miatt fékezett az első autó. A karambolban súlyosan megrongálódott Bereczki Zoltán autója, amely a második volt a négy kocsiból.

„Az egész dolgot szeretném rövidre zárni. Ennek a balesetnek én az elszenvedője vagyok, nem az okozója. Engem hátulról eltaláltak, úgy, hogy megálltunk egy adott helyzetben. Beletoltak az előttem lévő autóba, a helyszínen a vétkes sofőr az aláírásával el is ismerte. Mindenki nagyon korrektül viselkedett" – mondta adásban.

LifeTV

Bereczki úgy tudja, hogy előttük pár autóval egy madarat ütött el egy kocsi, megálltak előtte az autók, a színész mögött jövő sofőr nem figyelt vagy gyorsan jött. „Azonnal ott volt egy szabadnapos mentős fiú, köszönjük neki, megnyugtató volt a jelenléte, profin kezelte a helyzetet" – tette hozzá. Bővebben a videón.