A színésznő egy bejegyzésben, friss fotóval tudatta, hogy plasztikai műtétje volt.

"ÉN AZTÁN SOHA! Kezdődődött így rengeteg mondatom tini koromban. Az egyik ilyen volt pl. az "Én soha nem fogok plasztikáztatni!" Hatalmas előítéleteim voltak mindenféle szépészeti beavatkozással kapcsolatban. Ez az utóbbi időben sokat finomodott, ahogyan én is úgy mindenben, főleg ítélkezésben.
Sok minden történt velem és a testemmel az elmúlt években, kihordott egy gyermeket, aztán táplálta, majd megszabadult nem kevés zsírtól. Egész jól bírta a strapát, a legtöbb helyen, valahol viszont nagyon nem. Nem feltétlenül voltam biztos abban, hogy erről beszélnem kellene, de egyre többször kapok kérdést erre vonatkozólag, vagy "kedves" hozzászólást "ugggye neeeeem" megcsináltattad a melled? Úgy gondoltam akkor most válaszolok. IGEN! Féltem tőle? Igen. A műtéttől vagy hogy elítélnek majd? Mindkettőtől... Talán az ítélkezéstől még jobban. Visszakaptam a nőiességem? Maximálisan" - árulta el.

"Miért döntöttem így? Mert a melleim szerettem leginkább magamon, a formáját a méretét... És ez a sok egyébként pozitív változás pont ezt vette el tőlem. Akkor megfogalmazódott bennem egy talán, és elkezdtem orvosok után kutakodni" - írta, és tovább is mesélt a bejegyzésében az Instagramján.