Oszvald Marika is megkapta a koronavírus elleni védőoltást

Oszvald Marika, is a Kossuth-díjasok között
Vágólapra másolva!
A koronavírus elleni első adag vakcinát még februárban kapta meg Oszvald Marika, aki így teljes védettséget élvez.
Vágólapra másolva!

"Már megkaptam a második oltást is, viszont ugyanúgy vigyázok magamra és a környezetemre, mint eddig. Az oltás nem véd meg teljesen a betegségtől, csak csökkenti annak súlyosságát, én pedig semmilyen módon nem szeretném elkapni a koronavírust. Ráadásul terjesztő még lehetek, így jobbnak látom, ha tartom a szeretteimmel a kellő távolságot" - mesélte a Metropolnak.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Viszont alig várom, hogy véget érjen a veszély. Ha már nem kell a vírustól tartanunk, az első dolgom lesz meghívni minden barátomat és családtagomat a házamba, akik addig maradhatnak itt, míg meg nem unjuk egymást!" - tette hozzá.

A színésznő rendben átvészelte az elmúlt évet, mint mondja, inkább anyagilag, semmint lelkileg hatott rá negatívan a karanténnal tarkított időszak. "Egyébként jól vagyok, és szerencsésnek mondhatom magamat, amiért számomra az elmúlt egy év csak anyagilag volt megterhelő, lelkileg viszont egyáltalán nem. Én lepődtem meg legjobban, de végre le tudtam vetkőzni a megfelelési kényszeremet, a hobbijaimnak hódolhattam, kertészkedhettem és olvashattam. Sőt, a telet is a gödöllői nyaralómban töltöttem, és most is ott vagyok. Ez a hely a béke szigete számomra" - árulta el.