Feszült pillanatoknak lehettek tanúi a nézők a Mrs. World szépségverseny Srí Lanka-i kiadásában, a korábbi nyertes ugyanis szó szerint letépte a koronát az idei győztes fejéről. Nézze meg videón, hogy mi történt!

A Mrs. Srí Lanka verseny idei nyertese, Pushpika De Silva nem sokáig örülhetett a győzelmének, a tavalyi nyertes, Caroline Jurie ugyanis még a színpadon megfosztotta a koronájától, méghozzá igen megalázó módon.

Pushpika De Silváról megpróbálják levenni a koronátForrás: AFP/-

Jurie nemcsak a Mrs. Srí Lanka, de a Mrs. World címet viseli, így kötelességének tartotta, hogy saját kezűleg zárja ki a versenyből De Silvát, aki szerinte nem felelt meg a versenyszabályoknak.

A Mrs. World szépségversenyt 1984 óta rendezik meg férjezett asszonyok számára, Jurie viszont úgy tudta, hogy De Silva elvált – ezért erőszakosan letépte a fejéről a koronát, nem sokkal az után, hogy ő maga koronázta meg:

De Silva állítólag kisebb fejsérülést is szenvedett a művelet közben, majd sírva távozott a színpadról – a korona pedig az első udvarhölgyre került.

A videón már nem látszik, de a győzelmének ő sem örülhetett sokáig, miután a szervezők megbizonyosodtak róla, hogy De Silva csak külön él a férjétől, de hivatalosan nem vált el, így a versenyszabályzatot sem szegte meg: hivatalosan ő maradt tehát az idei Mrs. Srí Lanka.