Noszály Sándornak sikerült, Molnár Anikónak nem

A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Hamarosan visszatér A Nagy Ő a TV2-re, a főszereplő, egyben a lányok fődíja Tóth Dávid kajakbajnok lesz, akit az Exatlon és a Dancing With The Stars néző láthattak hosszabban a képernyőn. Ez a tévés párkereső műsorok egyik legismertebbje, itthon már készült belőle három évad, de elég régen, úgyhogy itt az ideje, hogy felelevenítsük, mi történt 17-18 éve.
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő eredeti verziója, a The Bachelor közel húszéves múltra tekint vissza, az amerikai ABC csatorna adta 2002 márciusától az első évadot, amelyből még 25 készült később, tehát egy igen jól eltalált formátumról van szó. Rengeteg verzió készült még belőle, a The Bachelorette, amely női főszereplővel forog, illetve a Bachelor Pad, a Bachelor in Paradise, a Bachelor in Paradise: After Paradise, a The Bachelor Winter Games, a The Bachelor Presents: Listen to Your Heart, többek között.

Noszály Sándor évekkel később Fotó: Szabó Gábor - Origo

Itthon a TV2 vette meg a műsort és készítette el belőle az első évadot egy évvel az amerikai verzió premierje után, 2003. szeptember 9-én indult a párválasztó show, amelyben Noszály Sándor volt a főszereplő, illetve a fődíj is egyben, neki kellett megtalálnia a szerelmet. A csatorna által kiválasztott sportoló akkor 31 éves volt, tehát fiatal, tehetős, a produkció többi elvárásának is megfelelt.

Noszály, a TV2 akkor közlése szerint „gazdag, jóképű, intelligens, szellemes, szerény és egyedülálló" volt. Egy többéves kapcsolatot vallott be, és egy öthónapos kislánya is volt, aki az édesanyjával élt. Noszály elmondása szerint azonban még soha nem volt szerelmes, ezért különösen nagy várakozással tekintett a műsorra, amelyben huszonöt nő próbálta elcsábítani.

A műsor után pár héttel, amikor még tartott a kapcsolat Origo

Hogy mennyire más idők voltak: míg manapság egy nagy kereskedelmi tévé ritkán ér el egymilliós nézettséget, A Nagy Ő 1 millió 600 ezer nézővel rajtolt (manapság itthon, a fragmentált tévés piacon, a bőséges streaming-kínálat mellett ilyet már képtelenség elérni egy realityvel.)

A kieső lányok is jól jártak

Szeptemberben még huszonöt lány igyekezett megtalálni a szerelmet, majd sorra elfogytak a Nagy Ő mellől. A vesztes lányok sem jártak rosszul, többen megjárták Isztambult, Athént, Londont, voltak Madridban, Párizsban. A végére két lány maradt: a barna hajú Mónika, akivel a volt országos teniszbajnok már a második-harmadik héten csókolózott, és a szőke, visszahúzódóbb Melinda, aki végül mégis nyert. Noszály Sándor a november 18-i adásában választotta ki őt a rokonszenvéért versengő résztvevők közül.

Forrás: Origo

Noszály Sándor az Origónak elmondta a műsor után pár héttel, hogy Melinda kiválasztása óta együtt töltötték az időt, és „amíg jól érzik magukat ez így marad." A párkereső show nyertese miután elhagyta a rezidenciát a budai Szabadság-hegyre költözött a teniszezőhöz.

„Sportműsor-vezetőnek jelentkeztem, de az akkori svájci producer kitalálta, hogy én legyek a Nagy Ő. Nem akartam elvállalni, de a sportszövetségben rábeszéltek. (...) A műsorban 100%-ig komoly érzések voltak, három hónapig együtt voltunk, össze is költöztünk, de nem volt akkora kohézió, mint amit a műsorban éreztem az összezártság miatt" – mondta később Noszály, azaz a szerelem neki összejött, de a hosszú párkapcsolat már nem.

Lapozzon, a cikknek nincs vége, nézzük, mi történt Molnár Anikóval!