tv2

2004 őszén már jött is a harmadik évad. A TV2 párkeresőshow-jának első részét - amelyben már Gyursánszky Gábor világbajnoki ezüstérmes kenusért versengtek az udvarlók - 1 millió 396 ezren választották a teljes lakosság köréből. Két-három héttel később még mindig 1 millió 200 ezer embert érdekelt a műsor: manapság az ilyen szinte elképzelhetetlen.

tv2

A jelentkezők között volt rendőrnő, pultos, fodrász, fotós, rádiós műsorvezető, manager, aerobicoktató, vámügyintéző, modell, üzletvezető és főiskolai hallgató is. A Nagy Ő nem találta meg köztük az igazit. „A műsorban azért választottam Nikit, mert ő volt a legszimpatikusabb, érzékeny, kulturált lány. De kapcsolatunk nem lett volna működőképes. Barátok maradtunk" – nyilatkozta a műsor után nem sokkal.

tv2

Ezzel aztán hosszú időre véget is ért A Nagy Ő hazai története, jött egy másfél évtizedes szünet, a képernyőn pedig egymást váltották különféle reality-k, köztük másféle párkereső műsorok. Idén, március 25-én pedig jött a hír, miszerint hamarosan újra a szerelemé a főszerep a TV2-n. „A The Bachelor, azaz A Nagy Ő 2002-ben indult világhódító útjára: az Egyesült Államokban 25 évad óta követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek szerelmek, barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául a főszereplő. Japántól Brazíliáig, Kanadától Ausztráliáig ültette nézők millióit a tévék elé a párkereső műsor, ami hamarosan a TV2 képernyőjére érkezik. A társát kereső, vonzó agglegény pedig Tóth Dávid olimpikon kajakozó lesz, akit az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhetnek a csatorna nézői" - állt a TV2 közleményében.

Tóth DávidForrás: Tóth Dávid/Instagram

"Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a valódi Nagy Ők. Az Exatlon és a Dancing with the stars-beli szerepléseimhez olyan jó élmények fűződnek, hogy maximálisan megbízom a műsor készítőiben. Mind a csatorna, mind a műsorszerkesztők igyekeztek megismerni és mindig tudtam saját magam adni, és ez most is így lesz" – mondta Tóth Dávid.

A reality tehát hamarosan képernyőn lesz, rózsákkal, romantikával, intrikával, fájdalommal-csalódással, nagy örömökkel, a vége után évekkel pedig kiderül, célba ér-e a népszerű kajakos, Tóth Dávid, vagy csak futó kapcsolat lesz a párkereső eredménye.