Válással végződő házasságairól vallott Gregor Bernadett

Gregor Bernadett, fotózás, 2018.09.27.
Vágólapra másolva!
A színésznő már négyszer volt házas, a kapcsolatairól mesélt.
Vágólapra másolva!

Gregor Bernadett összesen négyszer volt férjnél: először egy orvos felesége volt, majd a nála 25 évvel idősebb Gát György producerrel kötötte össze az életét. Aztán 2004-ben ment férjhez Somogyi Istvánhoz, tőle született Álmos nevű fia. 2013-ban elváltak, majd egy évvel később összeházasodott Szarvas Attila színésszel, akivel végül négy évig voltak együtt, de az a kapcsolat is válással végződött.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

"Négyszer nagyon komolyan gondoltam, hogy egy életre szól. Én azt hiszem, ilyen gondoskodó valaki vagyok. Ha kapcsolatban éltem, akkor nem voltak kiskapuk. Akkor azt éreztem, hogy mindent adok és mindent szeretnék. A szerelem egy módosult tudatállapot. Akkor az ember tényleg nem reálisan lát dolgokat, nem úgy gondolkodik. Mondhatjuk úgy, hogy a fiatalos hév miatt elkapkodtam bizonyos dolgokat az életemben" - vallotta be a Blikknek Gregor Bernadett, aki jelenlegi szerelmi életéről nem akart beszélni, de a magánéletéről annyit elárult, hogy jól érzi magát.

"Nem unatkozom, mert egy nyolcadikos kamasz anyukája vagyok, és számos állatkával, például kutyával élek együtt. Iszonyat sokat megyek velük kirándulni. (...) Jól érzem magam a bőrömben" - mondta.