Elárulta egy modell, hogy milyen volt a szex Hugh Hefnerrel

Hugh Hefner Visits Holly Madison At PEEPSHOW GettyImageRank2 Vertical
LAS VEGAS - JULY 18: Television personality and model Holly Madison (L) and Playboy founder Hugh Hefner appear in Madison's dressing room after Hefner attended the adult production, "PEEPSHOW" starring Madison at the Planet Hollywood Resort & Casino July 18, 2009 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images for BASE Entertainment/AFP (Photo by Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Holly Madison a Playboy-villában töltött idejéről mesélt egy friss interjúban, azt is elárulta, hogy milyen volt a szex a birtok mindenható urával, Hugh Hefnerrel.
Vágólapra másolva!

A Playboyt alapító Hugh Hefner egyik barátnője, a pár filmben és sorozatban is látott Holly Madison a Call Her Daddy című podcastban elevenítette fel régi emlékeit, azt az időszakot, amikor – több másik nővel együtt – a legendás Playboy-villában lakott.

Holly Madison és Hugh Hefner Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images/Ethan Miller

Madison hét évig állt kapcsolatban Hefnerrel, azért pedig a mai napig hálás, hogy ez idő alatt egyszer sem esett teherbe – de szerinte ez csak annak volt köszönhető, hogy Hefner "egyszerűen túl öreg volt".

Amikor először szexeltek, Madison úgy érezte, hogy olyan helyzetbe került, amivel elérte a határait – ez azonban nem volt kényelmetlen a számára, csak egy idő után kezdett el gondolkodni azon, hogy ki kéne törnie a skatulyából.

És hogy milyen volt a szex a nőfaló Hefnerrel? "Egyszerű és unalmas", legalábbis Madison szerint.

A Playboy-villa sötét titkairól itt olvashat többet.