Nagy Adri rossz hírt kapott a műtétje után

Nagy Adri Adrienn Utazás a lelked körül Peller Mariannal: Nagy Adri
Vágólapra másolva!
Nagy Adriról pár hónapon belül hat anyajegyet is eltávolítottak az orvosok, a legutóbbi műtétnél pedig pozitív lett a szövettani eredménye.
Vágólapra másolva!

Nagy Adri eltávolíttatott magáról pár anyajegyet, és a két műtétből az utóbbinál rossz hírt kapott: pozitív lett a szövettani eredménye, vagyis a levett anyajegyekben voltak rosszindulatú sejtek.

Ami viszont jó hír, hogy úgy tűnik, sikerült időben felfedezni a problémát, Adrinál még nem alakult ki melanóma. "Nyolc hónapon belül kétszer vettek le rólam három-három anyajegyet, a második most márciusban volt. Az első műtét után minden rendben volt a szövettannal, most azonban rosszindulatú sejteket találtak a mintában. Mivel rengeteg anyajegyem van, amelyek miatt rendszeresen járok ellenőrzésre, sikerült időben elcsípni a bajt, így még nem alakult ki nálam melanóma. Ez azonban nagyon veszélyes lehet, ezért mindenkinek azt ajánlom, nézesse meg magát rendszeresen" – mondta a Blikknek.

Nagy Adri Forrás: Facebook/Nagy Adri

"Sajnos, fiatalon én sem foglalkoztam ezzel, jó párszor leégtem, sőt, olykor bizony szoliztam is. Most már tudom, ezek milyen veszélyesek lehetnek, így minden fiatalnak azt javaslom, kerüljék a szoláriumot, és mindig használjanak fényvédő krémet, mert egyre gyakoribb a melanóma, ami – ha nem fedezik fel időben – nagyon veszélyes lehet" – tette hozzá.

Adrin egyébként hét éve egy nőgyógyászati műtétet is végre kellett hajtani, hogy megelőzzék a rák kialakulását – akkor is a rendszeres szűrésnek köszönhetően vették észre időben az elváltozást.