Rettegésben tartják a szomszédokat a világsztár agresszív testőrei

Los Angeles, 2019. április 23. Vin Diesel amerikai színész a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) című amerikai szuperhős akciófilm bemutatóján Los Angelesben 2019. április 22-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
Vágólapra másolva!
Vin Dieselre és a testőrségére panaszkodnak a szomszédok a Dominikai Köztársaságban, szerintük úgy viselkednek, mintha az egész környék az övék lenne.
Vágólapra másolva!

Vin Diesel a Dominikai Köztársaságban is bérel egy villát, az ottani szomszédok azonban nem szívesen látják tizenkét fős, agresszív testőrsége miatt.

A világsztár a húsvétot is ott töltötte, akkor a testőrei az egész utcát lezárták, hogy Diesel gyerekei nyugodtan biciklizhessenek – legalábbis a szomszédok szerint, akik közül az egyik levelet is írt a színésznek.

A szomszédnak tíz éve van háza ugyanabban a zárt közösségben, ahol Diesel is béreli a házát: szerinte ez idő alatt senki nem vonult fel ilyen testőrséggel, hiszen egy kicsi, privát, biztonságos közösségről van szó, ahol senki nem jelent fenyegetést.

Diesel sajtósa a levelet is közlő TMZ-nek válaszolt, szerinte a színész minden szomszéddal jól kijött eddig a Dominikai Köztársaságban, pedig ő már húsz éve jár oda vissza – húsvétkor pedig nemcsak biciklizett a gyerekeivel, de ajándékkosarakat is osztott szét a közösségben dolgozóknak.