Szexi fotóval, egy szál blúzban üzent a TV2 csinos műsorvezetője

Köböl Anita
Vágólapra másolva!
Köböl Anita mára teljesen elfogadta, hogy a szülés után átalakult a teste.
Vágólapra másolva!

"Lehetek-e anyaként csinos, szexi, dögös? Érezhetem-e magam vonzónak, kívánatosnak az új testemben? Attól, mert anya lettem, már tiltólistás számomra a szexi fehérnemű, a rövid szoknya, a testhezálló ruha, magas sarkú, bőrnadrág, kacér tekintet, bikini a strandon, a csábítás, a szenvedély és még sorolhatnám?!" - kezdte új bejegyzését a műsorvezető, majd hosszan írt arról, hogy miben változott a teste az elmúlt időszakban.

"A várandóssággal automatikusan megváltozik a testünk, az enyémmel sincs ez másképp. Ott viselem a hasamon egy életen át a heget, hogy kicsi Léna a luxus útvonalon érkezett (ahogy én hívom a császárt), ráadásul nem is forrt össze túl szépen a seb. A hasam is megereszkedett némiképp, de amíg még ketten használjuk a testem, ez így is marad, fogyózni most nem akarok, a sport már így is rengeteget formált rajtam, de azért látom, amit látok, zavar, ami zavar.

Szóval más ez a test, mint korábban megszoktam, vannak "hibái". Mégis, milliószor szebbnek látom, mint korábban bármikor, ki merem mondani, hogy szerintem jobban néz ki, mint szülés előtt a legrosszabb pillanataiban, súlyfelesleggel. Hogy miért? Mert igaz az állítás, hogy tisztába kerültem önmagammal, tudom, hogy mi miért történt vele, képes lettem rá, hogy megszeressem, és szeretem is, amin pedig akarok, úgyis változtatni fogok, mert van hozzá kitartásom" - írta.